Over / About

ARS Notoria is de studievereniging voor Religiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Onze vereniging is opgericht in het academisch jaar 2007 – 2008 en is dus een relatief jonge vereniging. ‘ARS’ is een acroniem voor Amsterdamse Religiewetenschappen Studenten en ‘Notoria’ is een verwijzing naar de aandacht voor esoterische stromingen binnen de studie. Vrij geïnterpreteerd staat de naam ook voor ‘de kunst van de magie’. Daarnaast hebben wij onze naam ontleend aan de gelijknamige esoterische tekst Ars Notoria, die spreekt over het verkrijgen van allerlei vormen van kennis door middel van het volgen van bepaalde voorschriften.

ARS Notoria is een studievereniging die nauw samenwerkt met de opleiding en bovendien studie met gezelligheid combineert. We organiseren verschillende studie- en niet-studiegerelateerde activiteiten voor onze leden, waarbij niet-leden ook meer dan welkom zijn. Wel krijgen leden een speciale korting en hebben ze ook voorrang wanneer er sprake is van te veel aanmeldingen. Onze activiteiten staan voor iedereen open en wij hopen om zoveel mogelijk studenten van onze en andere studies met elkaar te verbinden!

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over onze studievereniging dit jaar en neem gerust eens contact met ons op!

Namens het bestuur 2019-2020,

Laura en Roosje

Huishoudelijk reglement: Huishoudelijk Reglement ARS

Contact: Contact

%d bloggers liken dit: